Statiefaccessoires

Statief-accessoires

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Falcon Eyes Mini-Balhoofd MPH-2

26 nov. 2015
“Aangeschaft voor op mijn 1 benig statief. Geeft me de mogelijkheid alle kanten op te draaien die ik wens. Balhoofd is eenvoudig, maar werkt prima. Geeft me wat extra stabiliteit bijlangere sluitertijden en met niet gestabiliseerde telelens.”
Falcon Eyes Mini-Balhoofd MPH-2

Falcon Eyes Statief Dolly PT-50 Universeel

30 okt. 2014
“Ik was eerst wat argwanend inzake de kwaliteit van dit product en of mijn oude Velbon statief er wel zou in passen aangezien het rechte pootjes heeft onderaan en geen kantelbare pootjes. Doch het aanpassen van de hoogte van het statief maakte dat ik dit in de aanschroefbare en verplaatsbare systemen van de Dolly PT50 kon plaatsen en aanschroeven zodat het vast genoeg zat. Dus het woord universeel is hier wel op zijn plaats. Uiteraard bestaan er ook stevigere Dolly's maar het is stevig genoeg voor een DSLR van Canon en zelfs met een 70-300 télelens enz. Ik had al lang eens gedacht zou ik eens geen houten onderstel maken met wielen zodat als het eens nodig is met een statief kan verrijden, eventueel voor film maar toen ik op zoek ging naar systemen kwam ik op deze Dolly uit en men kan echt voor die prijs enkel maar een knoeiboel in elkaar flansen terwijl men er nu een kwalitatief en uitgekiend exemplaar voor heeft. ;-)”
Falcon Eyes Statief Dolly PT-50 Universeel

Falcon Eyes Macro Instelslede

22 sep. 2013
“Vandaag uitgeprobeerd met een canon 7d+grip+100mm macro.Deze slede is niet geschikt voor een zware dslr.Voor en achteruit werkte wel goed maar naar links/rechts werkte totaal niet.De knop om te verstellen naar li/re draaide gewoon rond zonder ook maar 1mm te verplaatsen.Het tandwieltje dat moet zorgen voor de overbrenging op de wormgang pakte de schroefdraad niet. Deze slede werkt denk ik alleen met lichte compact camera,s vanwege het gewicht.Gezien ook de prijsstelling is dit made in china waarschijnlijk.Ik ga nu voor een novoflex is wel duurder maar werkt wel met zware camera,s”
Falcon Eyes Macro Instelslede