Camerastatieven

De beste camera statieven voor foto en video

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Sevenoak Schouderstatief SK-R01

4 jul. 2019
“Onlangs een schouderstatief ontvangen en in gebruik genomen. Dit statief komt als bouwpakket binnen, maar er zit een duidelijke gebruikershandleiding bij die er voor zorgt dat je het statief goed in elkaar kunt zetten. Met name als je sterk moet inzoomen is de beeldstabilisatie van groot belang. Binnenkort gaan we op safari in Afrika. Mijn verwachting is dat ik daar enorm veel plezier zal beleven aan de flexibiliteit en stabiliteit van het schouderstatief. Groot voordeel van dit statief is dat je een filmcamera op de meest ideale plek op het schouderstatief kunt bevestigen. Samen met de beeldstabilisatie en het gemak van het statief kun je zeer rustige beelden opnemen die er professioneel uit zien. Er zijn nog accessoires op te koop, maar aan de standaard versie had ik meer dan voldoende. Ik ben een filmer, maar ook voor het maken van foto's lijkt mij dit statief een uitstekende aanvulling.”
Sevenoak Schouderstatief SK-R01

Zhiyun Crane Gimbal 1 V2 stabilisator

25 jan. 2018
“Mooi professioneel apparaat. Schiet hele stabiele beelden. Deze stabilizator is veel beter dan die ik had, want deze kun je zowel onder- als bovenhands gebruiken. Al met al zeer tevreden. Een must have voor iedere filmer”
Zhiyun Crane Gimbal 1 V2 stabilisator

Bresser statief 1395 + balhoofd

28 nov. 2016
“Alles goed verpakt ontvangen, enkele dagen later dan oorspronkelijk bepaald, maar niet erg. Kijker ziet er mooi uit, etui voor de kijker en statief is handig. Voorlopig nog niet veel gebruikt, maar heeft een mooi beeld. Goede keuze.”
Bresser statief 1395 + balhoofd