Merken

Groot aanbod statieven van diverse merken

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Sevenoak Schouderstatief SK-R01

4 jul. 2019
“Onlangs een schouderstatief ontvangen en in gebruik genomen. Dit statief komt als bouwpakket binnen, maar er zit een duidelijke gebruikershandleiding bij die er voor zorgt dat je het statief goed in elkaar kunt zetten. Met name als je sterk moet inzoomen is de beeldstabilisatie van groot belang. Binnenkort gaan we op safari in Afrika. Mijn verwachting is dat ik daar enorm veel plezier zal beleven aan de flexibiliteit en stabiliteit van het schouderstatief. Groot voordeel van dit statief is dat je een filmcamera op de meest ideale plek op het schouderstatief kunt bevestigen. Samen met de beeldstabilisatie en het gemak van het statief kun je zeer rustige beelden opnemen die er professioneel uit zien. Er zijn nog accessoires op te koop, maar aan de standaard versie had ik meer dan voldoende. Ik ben een filmer, maar ook voor het maken van foto's lijkt mij dit statief een uitstekende aanvulling.”
Sevenoak Schouderstatief SK-R01

Falcon Eyes Lampstatief I-2001 82-200 cm

13 mrt. 2019
“Het is mij een raadsel hoe men voor €15 zo’n handig en bruikbaar statief kan leveren. In combinatie met mijn flitser plus commander biedt dit precies wat nodig is. Bij normaal gebruik verwacht ik dat het statief lang meegaat. Ik overweeg een aanvulling met paraplu, om een mooie reflectie te krijgen. ”
Falcon Eyes Lampstatief  I-2001 82-200 cm

First Horizon 8115 2weg Statief 1800 mm

12 jan. 2019
“Ingepakt is het vrij groot nog, moeilijk om in een valies te krijgen, maar om zo een stevig statief van 180cm te verkrijgen heb je een stevige basis nodig.”
First Horizon 8115 2weg Statief  1800 mm